Lera Fashion Barcelona

LERA FASHION BARCELONA, fundada per Javier Lera el 1996, sempre ha intentat transmetre a tots els seus clients qualitat, disseny i innovació en totes les seves col·leccions de vestits de còctel, festa i cerimònia.

La nostra filosofia és transmetre creativitat, il·lusió i elegància en totes les nostres col·leccions, ja que en un mercat tan canviant i exigent, cal disposar d’un gran equip disposat sempre a oferir el millor de cada un, traslladant així l’excel·lència desitjada pels nostres clients.

Gràcies al seu concepte prêt-a-porter, totes les col·leccions de LERA FASHION BARCELONA, s’intenten adaptar amb la major rapidesa a les necessitats, tendències i demandes de tots els nostres clients.

Tota la seva organització intenta transmetre il·lusió, responsabilitat i qualitat en tots els processos productius, comercials i de gestió.

LERA FASHION BARCELONA també ofereix un servei integral tant a núvies com acompanyants, pel que ha aconseguit arribar a un nombre més ampli de clients, tant nacionals com internacionals, oferint sempre la major qualitat, disseny i innovació.

En aquests últims anys LERA FASHION BARCELONA ha reforçat la seva estratègia en els mercats internacionals, ampliant la seva cartera de clients a les millors ciutats europees.